U programu SVEANA NATURA PROIZVODI nastojimo da   pripravci, preparati i prozvodi budu što bliži njihovom izvornom obliku, da budu što više “živi” kako bi bili što učinkovitiji kod korištenja.

U sve cijene je uračunat PDV.

 

Za sve informacije i savjete o proizvodima, njihovim karakteristikama kontaktirajte nas putem telefona, maila,a mi ćemo Vam napraviti ponudu koja najbolje odgovara Vašim potrebama.

Narudžbe se primaju putem telefona i maila nakon koje Vam šaljemo predračun po kojem se vrši uplata. Dostava proizvoda je 1-3 radna dana od primljene uplate. Trošak dostave je 25,00 kn za Hrvatsku, a za narudžbe preko 300,00kn, dostava je besplatna.

aromaterapija 2

Kontaktirajte nas!

Telefon:  091 4747 431
Email: zeljkakt@gmail.com 
Website: www.sveana.eu

Zagreb, Croatia

O nama

SVEANA NATURA je koncept unapređenja kvalitete života u skladu s Prirodom – njenom Mudrošću i Intelingencijom koja se brine za sve nas. Kroz naša dva savjetovališta - SVEANA CENTAR I VITIA CENTAR - klijentima kroz individualan pristup želimo na što učinkovitiji način približiti koncept cjelovite njege, unaprjeđenja zdravlja i poboljšanja općeg stanja organizma biljnim, eteričnim uljima te preparatima od ljekovitog bilja.

Nastojimo da unutar programa SVEANA NATURA PROIZVODI pripravci, preparati i prozvodi budu što bliži njihovom izvornom obliku, da budu što više “živi” kako bi bili što učinkovitiji kod korištenja.