ulje1 ulje2 
 uljni sprej 100 ml  ulje za sunčanje 200ml

Sastav:Bazna ulja (sezam, makadamija, avokado, jojoba, neven,lješnjak), eterična ulja (lavanda, mira, ilang-ilang).

Uživajte u prirodnom i aromatičnom ulju za sunčanje! Aromara Aroma Essence Sunshine prirodno štiti od štetnog sunčevog zračenja. Njegovi 100% prirodni sastojci osiguravaju hidrataciju, potrebnu njegu i zaštitu, a pritom potiču intenzivno tamnjenje. Ovo iznimno, luksuzno ulje sastavljeno od dragocjenih tropskih  eteričnih i baznih ulja njegovat će vašu kožu i kosu, te vam pomoći da brončani ten zadržite još dugo nakon povratka sa ljetnog odmora!

Izvrstan za zaštitu i ljetnu njegu kose.

 

Proizvođač: Aromara d.o.o., Hrvatska

 

SVEANA NATURA,Zagreb, www.sveana.eu/proizvodi

email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

telefon: 099 2089 343

Kontaktirajte nas!

Telefon:  091 4747 431
Email: zeljkakt@gmail.com 
Website: www.sveana.eu

Zagreb, Croatia

O nama

SVEANA NATURA je koncept unapređenja kvalitete života u skladu s Prirodom – njenom Mudrošću i Intelingencijom koja se brine za sve nas. Kroz naša dva savjetovališta - SVEANA CENTAR I VITIA CENTAR - klijentima kroz individualan pristup želimo na što učinkovitiji način približiti koncept cjelovite njege, unaprjeđenja zdravlja i poboljšanja općeg stanja organizma biljnim, eteričnim uljima te preparatima od ljekovitog bilja.

Nastojimo da unutar programa SVEANA NATURA PROIZVODI pripravci, preparati i prozvodi budu što bliži njihovom izvornom obliku, da budu što više “živi” kako bi bili što učinkovitiji kod korištenja.