celules

Anticelulitno ulje Aroma Essence Professional Celluless osmišljeno je imajući na umu sve faktore koji doprinose stvaranju celulita. Ovo je ulje sastavljeno od 100 % prirodnih sastojaka, ne sadrži kemijske komponente i sastojke životinjskog porijekla, a bitno je istaknuti i kako nije testirano na životinjama. Njegov bogati sastav predstavlja sinergiju baznih i eteričnih ulja s dubinskim
djelovanjem.

Celluless sadrži eterična ulja borovice i grejpa, koja potiču detoksikaciju organizma. Drugim riječima, pojačavaju izlučivanje toksina, viška tekućine i drugih štetnih tvari. Eterična ulja pačulija, ružmarina, paprene metvice i cimetove kore aktiviraju organizam, djeluju stimulativno na krvotok i bude vaš usnuli organizam. Brži protok krvi podrazumijeva bolju opskrbljenost unutarnjih organa hranjivim tvarima, a tako se osigurava njihov kvalitetan rad. Eterično ulje geranija omiljeno je među ženama – nježno regulira ženske hormone i dovodi ih u ravnotežu. Time pomaže u eliminiranju celulita, ali i u reguliranju različitih tegoba i smetnji – naročito onih vezanih uz PMS i menopauzu.

Raskošna kombinacija eteričnih ulja upotpunjena je baznim uljima makadamije i lješnjaka, poznatima po prirodnom učinku liftinga. Ova bazna ulja učvršćuju kožu, a pritom je čine baršunasto mekom i ujednačenom.  Koža ih lako upija, pa nema zadržavanja masnoće na površini.

 

Proizvođač: Aromara d.o.o., Hrvatska


SVEANA NATURA,Zagreb, www.sveana.eu/proizvodi

email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

telefon: 099 2089 343

Kontaktirajte nas!

Telefon:  091 4747 431
Email: zeljkakt@gmail.com 
Website: www.sveana.eu

Zagreb, Croatia

O nama

SVEANA NATURA je koncept unapređenja kvalitete života u skladu s Prirodom – njenom Mudrošću i Intelingencijom koja se brine za sve nas. Kroz naša dva savjetovališta - SVEANA CENTAR I VITIA CENTAR - klijentima kroz individualan pristup želimo na što učinkovitiji način približiti koncept cjelovite njege, unaprjeđenja zdravlja i poboljšanja općeg stanja organizma biljnim, eteričnim uljima te preparatima od ljekovitog bilja.

Nastojimo da unutar programa SVEANA NATURA PROIZVODI pripravci, preparati i prozvodi budu što bliži njihovom izvornom obliku, da budu što više “živi” kako bi bili što učinkovitiji kod korištenja.